METALEN TRAPPEN 

Een trap om bij weg te dromen 

Van opvallende eyecatcher in uw interieur tot puur functioneel? Wij zorgen voor de geknipte trap. In West- en Oost-Vlaanderen hebben we al heel wat trappen mogen fabriceren en dit in de meest uiteenlopende materialen. Van super strak tot passend in een landelijke setting. 

Van het ontwerpen van uw trap, over de ambachtelijke productie in het eigen atelier, tot de vlekkeloze plaatsing: wij zorgen voor een kwalitatieve trap op maat. Aluminium, staal of inox? Wij denken met u mee en zorgen voor een trap op maat in het geprefereerde materiaal. 

Een design trap op maat of een specifiek ontwerp in gedachten? Geen enkel probleem, wij zorgen voor een resultaat dat perfect overeen stemt met uw verwachtingen. Ook combinaties met hout en glas zijn mogelijk. Bij ons gaan duurzaamheid, kwaliteit en esthetiek hand in hand. 

Een rechte trap, een spiltrap of een zwevende trap? U zegt het maar. Wij helpen u kiezen en kijken steeds naar de beschikbare ruimte. 

Nood aan een trap in de regio Oost- of West-Vlaanderen? Contacteer ons! Wij werken graag een vrijblijvend voorstel op maat voor u uit. 

Realisaties

Copyright © all rights reserved.