Leuningen en balustrades op maat gemaakt

Een mooie trap verdient een stijlvolle leuning, net zoals een balkon een geschikte balustrade nodig heeft. Ook voor het construeren van leuningen en balustrades in Rumbeke en omgeving staat GG Construct steeds voor u paraat.

Poederlakken of galvaniseren

Wij werken met diverse materialen, zoals inox, metaal, glas of een combinatie van inox of metaal met glas of hout. Het grootste onderscheid bestaat tussen inox en metaal. Inox heeft als voordeel dat het meteen klaar is, terwijl metaal nog nabehandeld moet worden door te poederlakken of galvaniseren.

Wat is nu het verschil? Bij het poederlakken kiest u een RAL-kleur die overeenkomt met de ramen of interieur. Galvaniseren is het thermisch verzinken en wordt vaak gebruikt voor traptreden, industriële trappen of in woningen met een industriële touch.

Met glas of hout

Wij hebben u ook al gewezen op de mogelijkheid om een balustrade of trapleuning te combineren met hout of glas. Om u al wat op weg te helpen, hebben we hieronder een aantal van onze mogelijkheden op een rijtje gezet.

Heeft u toch nog vragen over onze leuningen en balustrades? Dan raden wij u aan om vandaag nog contact op te nemen met GG Construct in Rumbeke.

Back to Top